Ben jij ook benieuwd wat anderen van Letterlaan vinden?

Joni

Leerkracht eerste leerjaar


Een duidelijke cursus waarbij wordt stilgestaan bij de dingen die je onbewust al doet in de klas. Op deze manier kan je deze zaken bewuster in het klasgebeuren integreren. Heel erg goed gebracht door iemand die heel duidelijk weet waarover ze spreekt en een goede visie heeft om hiermee aan de slag te gaan en anderen te begeleiden.

Krisje

Zorgleerkracht


Ideaal voor iedereen die te maken heeft met lezen en het voorbereiden van kinderen op lezen. Het is zeer zinvol om deze informatie in het achterhoofd te houden als je aan de slag gaat. Niet alleen inhoudelijk maar ook concreet kan je verder.

Ruth

Logopedist


Zeer duidelijk opgebouwde cursus die je een goed inzicht geeft in de voorbereidende leesvoorwaarden en het belang ervan om tot lezen te komen mooi weergeeft en illustreert aan de hand van concrete voorbeelden. Er wordt steeds een koppeling gemaakt/verband gelegd naar de hogere leerjaren als je deze vaardigheden vroeg inzet, dat is fijn en herkenbaar voor scholen.

Natalie

Directrice


Eenvoudig, doelgericht en boeiend.

Kim

Mama


Dit is een vriendelijk en kindgericht spel. Het is gemakkelijk om regelmatig te spelen om het lezen te versterken. Het is meest geschikt voor 3de kleuters en het begin van het 1ste leerjaar.

Dorien

ZorgLeerkracht


Het is een spel met mooi materiaal. Er worden veel leeskansen aangeboden. Het is motiverend voor beginnende lezers.

Tine

Leerkracht


Kleurrijk, stevig, uitdagend

Annelien

Logopediste


Een spel dat aansluit bij de leefwereld van het kind met oog voor diversiteit waarin het lezen aan bod komt. Naast het lezen zit er ook een stuk taal in, wat het gesprek met het kind op gang kan brengen.

Stien

Leerkracht


Het is uitdagend voor kinderen door het ‘design’. Kinderen lezen terwijl ze ook actief zijn. Er zijn veel mogelijkheden om het in te zetten in de klas.

Charlotte

Logopediste


Letterlaan was een groot succes! Het is een originele manier om het lezen te oefenen en ook het alfabet wordt aangebracht. Het zoeken naar de mannetjes maakt het spel spannend en dat is zowel voor het kind als de begeleider fijn!

Yentl

Leerkracht


  • Aantrekkelijk om te zien
  • Ruimte voor differentiatie
  • Oog voor diversiteit
 

Nathalie

Logopediste


Letterlaan is een spel voor kleuters, AVI-1 lezers en zwakke lezers waarbij de letterkennis en het lezen op een speelse manier geoefend kunnen worden.

Khadija

Mama


Prima leermiddel. Doordachte methode om je kind te leren lezen. Dit spel is echt een aanrader

Marie

Logopediste


  Het is eenvoudig uit te leggen aan de kinderen. Het is een speelse manier om kinderen te leren lezen. Het houdt rekening met de inclusiviteit van alle kinderen.

Benieuwd naar ons spel om het alfabet op een leuke manier te leren?

Bestel nu